Produkter

Axialfläktar
Axialfläktar med väggplatta, axialfläktar i kanalutförande samt axialfläktar med korggaller. Avsedda för ventilations- och värmeapplikationer samt för kylmediekylare och kondensorer.
Radialfläktar
Ett brett sortiment med radialfläktar, med eller utan kåpa. Här hittar du även våra EX-fläktar och rökgasfläktar. Om ni inte hittar lämplig fläkt finns fler produkter på ebmpapst.com
Takfläktar ljudisolerade
Ljudisolerade takfläktar försedda med EC-lågenergimotor eller med spänningsreglerbar AC-motor. Fläktarna kan levereras kompletta med utetemperaturkompenserad tryckreglering för enkel installation och driftsättning. Det är enkelt att demontera fläktens sidopaneler för rengöring och service. Inloppskonan är försedd med mätuttag för flödesmätning.
Kammarfläktar
Direktdrivna kammarfläktar med EC-motor (MXPC och K3G) alternativt normmotor (MXPD). Lämpar sig för installation i ventilationsaggregat i sug- eller tryckkammare. Passar för installation i nya aggregat eller för byte av fläkt i äldre aggregat. Den nya generationen kammarfläktar typ MXPC II är försedda med det högeffektiva och tystgående fläkthjulet RadiPac Airfoil.

Nyheter

Vad har  nagelsalonger, bubbelplast och tryckavlastande madrasser gemensamt?

Vad har nagelsalonger, bubbelplast och tryckavlastande madrasser gemensamt?

EC-fläkten RVE45, som med sin rotor-acceleration på upp till 40 varv/ms och ett statiskt tryck på över 5000 Pa, är lösningen i många olika miljöer.
Nytt, förenklat OCH förbättrat | MXRC III Takfläktserie

Nytt, förenklat OCH förbättrat | MXRC III Takfläktserie

Nu lanserar vi 3:e generationen takfläktar. Utvecklad med fokus på installatör och slutanvändare.
Se vår nya takfläkt-serie live på ExpoVent

Se vår nya takfläkt-serie live på ExpoVent

Covid-19 anpassad branschmässa i Norrland v.40
Produktdemo - AxiEco Protect

Produktdemo - AxiEco Protect

Se när våra produktexperter beskriver vår senast utvecklade axialfläkt
Hur uppnår man god ventilation och bra inomhusmiljö i skolor?

Hur uppnår man god ventilation och bra inomhusmiljö i skolor?

Tips från professorn! Lars Ekberg, docent i installationsteknik och professor vid Chalmers håller ett seminarie om skolans inomhusklimat.
Whisky-dimman lättar

Whisky-dimman lättar

ebm-papst har hjälpt whisky-producenten Stauning till ökad komfort för deras många gäster, när de är på guidad visning i destilleriet.