Produkter

Axialfläktar
Axialfläktar med väggplatta, axialfläktar i kanalutförande samt axialfläktar med korggaller. Avsedda för ventilations- och värmeapplikationer samt för kylmediekylare och kondensorer.
Radialfläktar
Ett brett sortiment med radialfläktar, med eller utan kåpa. Här hittar du även våra EX-fläktar och rökgasfläktar. Om ni inte hittar lämplig fläkt finns fler produkter på ebmpapst.com
Takfläktar ljudisolerade
Ljudisolerade takfläktar försedda med EC-lågenergimotor eller med spänningsreglerbar AC-motor. Fläktarna kan levereras kompletta med utetemperaturkompenserad tryckreglering för enkel installation och driftsättning. Det är enkelt att demontera fläktens sidopaneler för rengöring och service. Inloppskonan är försedd med mätuttag för flödesmätning.
Kammarfläktar
Direktdrivna kammarfläktar med EC-motor (MXPC och K3G) alternativt normmotor (MXPD). Lämpar sig för installation i ventilationsaggregat i sug- eller tryckkammare. Passar för installation i nya aggregat eller för byte av fläkt i äldre aggregat. Den nya generationen kammarfläktar typ MXPC II är försedda med det högeffektiva och tystgående fläkthjulet RadiPac Airfoil.

Nyheter

ebm-papst i ständig utveckling

ebm-papst i ständig utveckling

Välkommen till ett nytt spännande år med oss! Teknikutvecklingen inom fläktområdet har gått snabbt under de senaste 50 åren. Det är många faktorer som haft betydelse och framför allt är det samverkan mellan olika innovationer som förklarar den intensiva utvecklingen. EC-motorer ligger alltid steget före genom att ständigt bli tystare, smartare och mer effektiva.
God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År

Tack för samarbetet under året. Vi ser fram emot år 2021 och nya möjligheter .
Kompaktfläktar för klimatsmart laddning

Kompaktfläktar för klimatsmart laddning

ebm-papst pålitliga kompaktfläktar är ideala som kyllösning i laddningsstationer för elbilar
Nybyggnation i Veddesta påverkar transporter till ebm-papst AB i Järfälla

Nybyggnation i Veddesta påverkar transporter till ebm-papst AB i Järfälla

Området kring ebm-papst AB förtätas med bostäder och tunnelbana, detta påverkar transporter till vår fastighet.
Kylning av datacenter

Kylning av datacenter

För att kunna hålla systemen i datacenter i drift krävs en stor mängd servrar, vilka i sin tur genererar en enorm mängd värme. Om data-servrarna inte kyls ordentligt överhettas utrustningen, vilket kan få förödande konsekvenser. Våra kompaktfläktar löser uppgiften.
Hälsovinster för fastigheter med certifierat inomhusklimat

Hälsovinster för fastigheter med certifierat inomhusklimat

Med RESET standard certifieras luften i din byggnad och utöver den rena luften ses energibesparingar, såväl som ökad produktivitet och andra hälsovinster, som resultat.