Produkter

Axialfläktar
Axialfläktar med väggplatta, axialfläktar i kanalutförande samt axialfläktar med korggaller. Avsedda för ventilations- och värmeapplikationer samt för kylmediekylare och kondensorer.
Radialfläktar
Ett brett sortiment med radialfläktar, med eller utan kåpa. Här hittar du även våra EX-fläktar och rökgasfläktar. Om ni inte hittar lämplig fläkt finns fler produkter på ebmpapst.com
Takfläktar ljudisolerade
Ljudisolerade takfläktar försedda med EC-lågenergimotor eller med spänningsreglerbar AC-motor. Fläktarna kan levereras kompletta med utetemperaturkompenserad tryckreglering för enkel installation och driftsättning. Det är enkelt att demontera fläktens sidopaneler för rengöring och service. Inloppskonan är försedd med mätuttag för flödesmätning.
Kammarfläktar
Direktdrivna kammarfläktar med EC-motor (MXPC och K3G) alternativt normmotor (MXPD). Lämpar sig för installation i ventilationsaggregat i sug- eller tryckkammare. Passar för installation i nya aggregat eller för byte av fläkt i äldre aggregat. Den nya generationen kammarfläktar typ MXPC II är försedda med det högeffektiva och tystgående fläkthjulet RadiPac Airfoil.

Nyheter

Global onlinemässa om naturliga kylmedier | ebm-papst ställer ut!

Global onlinemässa om naturliga kylmedier | ebm-papst ställer ut!

Ta tillfället att kostnadsfritt besöka en internationell virtuell mässa - ebm-papst är en av utställarna. I ebm-papst virtuella monter på mässan "Naturliga kylmedel" träffar du våra specialister, som bland annat demonstrerar vår nya axialfläkt AxiEco Protect. Läs mer och registrera dig.
Lantbruk med glada grisar och sparade pengar

Lantbruk med glada grisar och sparade pengar

På ett lantbruk med grisuppfödning i Lüneburgheiden, ca 10 mil norr om Hannover, har man gjort ett gediget arbete för att minska energiförbrukningen. Familjen Momeyer, som driver anläggningen, dokumenterade elförbrukningen under tre års och tillkallade därefter experter för att hitta den bästa lösningen. Efter sex månader hade man gjort kostnadsbesparingar på över 50%.
ebm tar full kontroll

ebm tar full kontroll

Från den 1 januari 2021 äger ebm-papst 100% av ebm-papst Heating System i Landshut. I över 10 år har ägandet uppgått till 50%, men nu tar man alltså full kontroll över verksamheten
Digitala lösningar för en enklare vardag

Digitala lösningar för en enklare vardag

ebm-papst satsar stort - se våra initiativ inom digital produktutveckling
ebm-papst prisas igen

ebm-papst prisas igen

Vår satsning på forskning och utveckling uppmärksammas - priset "Innovation via forskning" hamnade återigen hos oss på ebm-papst.
Glad Sommar & ta hand om dig!

Glad Sommar & ta hand om dig!

Vi har fortsatta restriktioner för externa besök och önskar att ni kontaktar oss via mail /telefon så långt det är möjligt. Vi önskar er alla en fin sommar - ta hand om er! PS.Passa gärna på att anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.