Nordbygg - det är där det händer

Snart är det dags!


Vi närvarar med två montrar på mässan den 23-26 april och håller även föredrag i branschorganisationen Svensk Ventilation och Energi- och Miljötekniska föreningens gemensamma monter ”Inneklimatarenan”.

ebm-papst Nordbygg montrar: A18:30 och A17:30


Produktmonter A18:30
Som besökare i ebm-papst monter A18:30 besökare att få uppleva en mängd nya produkter och lösningar inom fläkt- och ventilationssektorn.
Här erbjuds såväl företagets expertis för fastighetsägare som strävar efter ett förbättrat inomhusklimat och minskade energikostnader, som chans att se det senaste ur ebm-papst breda sortiment riktat mot tillverkande led. Läs mer om vilka produkter som visas via länken längst ned på sidan.

Fläktskolemonter A17:30
Alldeles i anslutning till företagets ordinarie monter kommer ebm-papst att erbjuda sin mobila fläktskola med live demonstrationer. Den pedagogiska fläktskolan är särskilt utformad för ventilations- och fastighetstekniker, projektledare, konsulter och fastighetsförvaltare som vill lära sig om energieffektivisering av ventilationsanläggningar. Besökaren får insikter i energieffektiva fläktbyten och dess avgörande roll för fastighetens energiförbrukning.

Fläktskolan fokuserar på nyckelområden som fläktteori, energiberäkningar, praktisk tillämpning, digitalisering av ventilation och potentiella energibesparingar vid fläktbyten. För de som inte har möjlighet att delta på fläktskola under mässbesöket finns alternativet att boka en anpassad fläktskola vid ett senare tillfälle.

ebm-papst på Inneklimatarenan.


Föredrag: ”Spara energi genom smart uppgradering av fläktar.”
I ett samarbete med Svensk Ventilation och Energi- och Miljötekniska förvaltningen håller ebm-papst föredrag på Inomhusklimatarenan i monter A20:28.
Det aktuella ämnet ”Spara energi genom smart uppgradering av fläktar.” presenteras av ebm-papst representanter Göran Andersson och Erik Brisenheim.
Föredraget ser du tisdag 23/4 kl 14.00, torsdag 25/4 kl 13.40 och fredag 26/4 kl 14.20.

Branschmässan Nordbygg är kostnadsfri och du registrerar dig enkelt för en biljett via nordbygg.se.

Läs mer om produkterna som visas i ebm-papst monter A18:30
Registring för kostnadsfri biljett till mässan
Läs mer om fläktskolan på Nordbygg här