Förstärkt säljkår i Stockholm och Norrland.

Vi är glada att meddela att Tomas Nilsson och Jimmy Petersen börjat arbeta som säljare i vår Retrofit-avdelning.

Tomas, som utgår från huvudkontoret i Järfälla, började hos oss den 4 mars och kommer att ha hand om våra kunder i Stockholm/Mälardalen.
Innan Tomas började på ebm-papst arbetade han i fyra år som försäljningsingenjör på VoltAir System AB där han ansvarade för försäljning av platsbyggda ventilationsaggregat.
"Med min bakgrund inom ventilationsaggregat så känns det som ett naturligt steg komma till ebm-papst. Jag ser fram emot att komma ut på projekten tillsammans med mina kunder.", säger Tomas.

Jimmy Petersen började sin anställning den 2 april och har, efter att precis genomfört ebm-papst´s introduktionsutbildning, börjat installera sig på sitt nya kontor i Sundsvall.
Med erfarenhet från ventilationsbranschen sedan 2005 har Jimmy arbetat som tekniker och OVK- besiktningsman samt som säljare de senaste 5 åren. Närmast kommer Jimmy från Systemair.
Jimmy kommer att vara kundkontakt för våra kunder i hela Norrland.
"Jag ser framemot att lära känna mina nya kollegor samt alla nya kunder uppe i norr. Jag har velat ha ansvar över norra Sverige och det har jag nu och det känns väldigt kul och spännande.", säger Jimmy.

Varmt välkomna båda två, säger vi!