Lyckad Fastighetsmässa i Göteborg

Över 2000 personer sökte sig till Prioritet Serneke Arena under de två intensiva dagar som Fastighetsmässan pågick i Göteborg. ebm-papst monter drog till sig intresse från fastighetsentusiaster, branschexperter och andra nyfikna – alla med gemensamt angelägna att lära sig mer om energieffektivisering av fastigheter.

I montern fanns Henrik Fahlström och Björn Sandqvist, som fick möjligheten att dela med sig av smarta tips samt att visa upp delar av ebm-papst produktsortiment och innovativa lösningar. - "Det var inspirerande att träffa så många som önskar bidra till en hållbar framtid och göra sina fastigheter mer hållbara", säger Henrik.

Besökarna i ebm-papst monter fick med sig insikter och kunskap om hur de kunde göra sina fastigheter mer miljövänliga och samtidigt spara på sina energikostnader.
- "Det stora engagemanget gjorde mässan till en givande upplevelse och vi ser fram emot att fortsätta arbetet med att främja energieffektivisering och hållbarhet inom fastighetsbranschen", menar Björn.

Stort tack till alla er som kom förbi vår monter.