Business Kick Off med Handelskammaren

När Tysk-Svenska Handelskammaren bjuder in till sina årliga Business Kick Off brukar intresset vara stort och så var fallet även denna gång.
Evenemanget ger tillfälle att knyta nya kontakter mellan så väl etablerade, som nya företag, med önskan om att utöka sina affärsmöjligheter i Tyskland och/eller Sverige. De nära 200 gästerna fann sig snart tillrätta i den härliga miljön på VIlla Källhagen på Djurgården i Stockholm, under en av sensommarens finaste kvällar.
Kvällen öppnades genom ett tal av handelskammarens VD Ralph-Georg Tischer samt ett par intervjuer med representanter från eventets inbjudna partners; Audi och ebm-papst. Därefter kunde gästerna under ett par timmar njuta av en god buffé och mingla runt för att skapa nya kontaktytor.

ebm-papst var alltså, som en av Handelskammarens premium partners, på plats under kvällen och med oss hade vi vår populära mobila fläktskola. Fläktskolan, som är som en mindre husvagn i storlek, rullades in och ställdes upp mitt i mingelområdet.
Det var många som visade intresse för det mobila konceptet och kunde ta del av Göran Andersson och Stefan Bolövs live-demo kring energieffektiv ventilation för fastigheter.

Ett riktat tack till Tysk-Svenska Handelskammaren för att vi fick vara en del av det fina arrangemanget och möjligheterna det ger oss framåt!

BIlder från kvällen: