ebm-papst är Barncancerfondens Företagsvän 2023

Barn och cancer hör inte ihop. Genom att vara Barnsupporter 2023 stöttar vårt företag @Barncancerfonden och hjälper till att hålla cancer borta från barn.

Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Men det finns hopp. Tack vare forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt och idag överlever 85 procent. Vi önskar att alla barn som insjuknar i cancer ska överleva och kunna leva ett gott och långt liv. För att nå dit är ebm-papst med och stödjer Barncancerfonden genom att vara Barnsupporter även år 2023.

Bilden: Alice, 2 år. Hon föddes med akut myeloisk leukemi, AML, vilket är väldigt ovanligt. Efter ungefär 6 månader var Alice färdigbehandlad, men då hon var så liten när hon behandlades har hon drabbats av en ovanlig typ av hjärtsvikt samt högt blodtryck i lungornas pulsådror.
På Barncancerfonden arbetas det hårt med att förebygga uppkomsten av sena komplikationer, som hos Alice. Målet är att barn med cancer inte bara överlever, utan även får leva ett gott och långt liv efter sin behandling.

Bli barnsupporter du med – HÄR hittar du mer information om hur det går till.