ebm-papst Sverige jubilerar

1973-2023 | Nu fyller vi 50 år!


Mycket har hänt och utvecklats sedan det svenska företaget grundades 1973 och med 50 år av erfarenhet på den svenska marknaden är det hög tid att fira.
Under jubileumsåret kommer vi att bjuda in kunder, samarbetspartners, leverantörer och grannar till ett par olika evenemang och hoppas såklart att det är många som vill vara med och fira tillsammans med oss. I tillägg kommer vi även att arrangera ett par interna evenemang för att glädjas lite extra.
Här är vårt planerade firande under 2023:

27 februari – Födelsedagsfirande .
Måndagen den 27 februari uppmärksammar vi vår "verkliga födelsedag", nämligen grundandet av bolaget som skedde den 26:e februari 1973.
Vi firar med en lunch för våra anställda på huvudkontoret i Järfälla.26 maj - Öppet Hus i Järfälla. För kunder, leverantörer, samarbetspartners och grannar.
Fredagen den 26:e maj har vi Öppet Hus mellan kl 11.00-14.00. Då bjuder vi på mat, dryck och och andra godsaker. Det kommer att finnas chans till rundvandring i våra lokaler, där vår produktion kommer att vara i full gång. Även vår fläktskola finns tillgänglig för den som vill lära sig mer om energismarta fläktbyten. Vårt Showroom kommer såklart att vara fullt med produktnyheter och demo-modeller. Det kommer också att finnas möjlighet att delta i roliga aktiviteter och tävlingar, som till exempel den populära grenen Fläktskytte.
Som kund, leverantör, samarbetspartner eller granne kan du förvänta dig att en "save-the-date" och inbjudan dimper ner i din inkorg inom kort. Saknar du en inbjudan och är intresserad - kontakta din regionsäljare eller maila oss på: info@ebmpapst.se27 maj - Family Day. För alla anställda med familjer.
Här bjuder företaget sina anställda och deras familjer på en härlig dag tillsammans. Förutom mat, dryck och glass kommer det att finnas aktiviteter och tävlingar anpassade för alla åldrar. Även den här dagen är alla besökare välkomna på rundvandring för att se hur det ser ut i vår produktionsmiljö, vårt Showroom, i fläktskolan och andra delar av våra lokaler.14 juni - Sommarlunch med 50-års tema i Göteborg för kunder, samarbetspartners och grannar.
Här bjuds på god mat och dryck i somrig anda. Vi visar nyheter i vårt uppdaterade Showroom och vår fläktskola finns på plats. Du kan också vara med i vår roliga och alltid lika populära tävling i Fläktskytte. Fina priser utlovas. Som kund, leverantör, samarbetspartner eller granne i västra Götaland kan du förvänta dig att en inbjudan dimper ner i din inkorg när det närmar sig. Är du intresserad och vill säkerställa att du får en inbjudan - kontakta henrik.fahlström@ebmpapst.se eller maila oss på info@ebmpapst.seAugusti - Golftävling med 50-årstema .
Vår årliga golftävling får såklart extra guldkant i år. Var med och gör upp om den lite extra fina 50-årstiteln i kul sällskap och fina omgivningar. Årets tävling avslutas med prisutdelning och middag. Kontakta Göran Andersson för mer information.Vi ser fram emot ett roligt jublieumsår och hoppas att du har tillfälle att fira tillsammans med oss!

Kort historik:
1973 - Det svenska bolaget grundades.
1981 - Flytt till nuvarande lokaler i Järfälla kommun
1992 - Uppstart av Retrofitavdelningen
1993 - Namnbyte
2005 - ebm-papst 100% ägarandel
2007 - Namnbyte
2008 - Prisbelönas för våra energisnåla EC-fläktar
2016 - Invigning av ny produktionslokal i Järfälla
2017 - Startar egen fläktskola
2020 - Lansering av svenskutvecklad takfläktserie MXRC III
2021 - Startar mobil fläktskola, som åker Sverige runt.
2022 - Ny- och ombyggnation av Showroom, kontor och kök i Järfälla.
2023 - Jubilerar som 50-åring och i full planering inför lanseringen av den vidareutvecklade svenska kammarfläktserien MXPC 3 och många andra nyheter och projekt.