ebm-papst Göteborg erbjuder fläktskola året om

När vår mobila fläktskola reste runt i Västra Götaland senast var intresset märkbart stort. För att tillgodose det stora intresset för energismart ventilation i västra Sverige har vi nu satt upp en permanent fläktskola på ebm-papst kontor i Göteborg. Fläktskolan i Göteborg har samma upplägg som den mobila varianten: Du lär dig hur man inventerar ett ventilationssystem, hur man gör ett fläktbyte och tillsammans kartlägger vi de mest lönsamma åtgärderna för att spara energi för din anläggning.

Fläktskolan är perfekt anpassat för fastighetsförvaltare, ventilationstekniker, fastighetstekniker, projektledare och konsulter som vill lära sig hur enkelt man kan energieffektivisera en ventilationsanläggning.

Samla ihop kollegor och boka en fläktskola på ebm-papst kontor i Göteborg. Vi bjuder på kaffe och smörgås, alternativt lunch beroende på vilken tid ni bokar in.

Vi lär dig:
- Fläktteori
- Fläkt- och energiberäkningar
- Praktisk tillämpning
- Digitalisering
- Möjlig energibesparing vid fläktbyte.

I fläktskolan ser vi även på vilka andra åtgärder, utöver fläktbyten, som kan ge minskade energikostnader och vad man bör tänka på för att få ett så lyckat resultat som möjligt.
Vi tipsar också kring kravställning på entreprenörer om man bestämt sig för att göra fläktbyten.

Varmt välkomna till Fläktskolan i Göteborg - kontakta din lokala säljkontakt för att boka.