Välkommen till ebm-papst monter på Nordbygg 2018

Besök ebm-papst i monter A36:40.
Vi hälsar dig hjärtligt välkommen att besöka vår monter A36:40 i A-hallen på Nordbygg den 10-13 april 2018 för att titta närmare på vår världsledande fläktteknik för minskad energianvändning.

Biljetter och bemanning
• Registrera din biljett kostnadsfritt
(Använd registreringskod: ebmpapstnb18)

I montern visar vi våra EC-lågenergifläktar som effektivt minskar energianvändningen för fastighetsventilation med en lång rad intressanta produktnyheter samt energieffektiva lösningar för kylmarknaden, däribland våra EC-motordrivna fläktar för kyldiskar och kylanläggningar. Bland produktnyheterna i montern finns bl a vår FläktVägg MXFG med totalt 12 st. fläktkuber samt vår nya kammarfläkt MXPC generation II på plats.
Vi kommer även att visa ett nytt revolutionerande fläktväggskoncept för möjligheten att erbjuda lösningar för ännu fler applikationer!


Se fler exempel på produktnyheter nedan!

• Stapelbar FläktVägg för enkel installation
Upptäck vårt flexibla koncept av stapelbara fläktkuber med marknadens lägsta effektförbrukning i drift! Stapelbara och kompakta för enkel transport och montering. Designade för installation i sug-, och tryckkammare och kan monteras både enskilt eller som FläktVägg.

• En ny generation kammarfläktar med hög besparingspotential och överlägsen prestanda
MXPC generation II har försetts med nytt aerodynamiskt optimerat fläkthjul som ger mycket hög verkningsgrad och ett jämnt luftflöde med minimal turbulens och låg ljudalstring. Även elektroniken har utvecklats vilket gör att styrningen av fläktarna blir ännu effektivare jämfört med tidigare. Den lyckade kombinationen av åtgärder gör det möjligt att energioptimera äldre ventilationsaggregat och göra stora kostnadsbesparingar.

• Dubbelsugande radialfläktar RadiFit
Dubbelsugande EC-radialfläktar med bakåtböjda skovlar i sprialkåpa. Kompakt och robust konstruktion med GreenTech EC-motor.

• Radialfläkt med inbyggd flödeskontroll, utvecklad för bostadsventilation
Fläktserien RadiCal har utökats med en modell speciellt utvecklad för bostadsventilation (G3G 190 R). Den upp-fyller dagens tuffa krav gällande energieffektivitet och ljudnivå och har högre verkningsgrad tack vare fläktens bakåtböjda skovlar. Den nya modellen har försetts med en aerodynamiskt utformad kåpa och kan användas i applikationer både med och utan värmeåtervinning. Enkel styrning och övervakning med MODBUS RTU och enkel installation då den levereras som plug & play. Fläkten finns i storleken 190 mm och med effekter på upp till 170 W.

• AxiBlade - en ny generation av axialfläktar som kan optimeras för era behov
AxiBlade har utvecklats för att vara ett extremt flexibelt koncept och erbjuds därför som ett modulsystem som täcker in många applikationer. Fläkthus finns med varierande höjder och de är försedda med ebm-papst aerodynamiskt optimerade inloppsring. Tillsammans med de unikt designade fläkthjulen och winglets uppnås maximal effektivitet och verkningsgrad.

• Fläktar utvecklade för krävande kylapplikationer
AxiCool fläktarna är utrustade med EC-motorer och har hög effektivitet och låg energiförbrukning, avsedda för krävande kylapplikationer som ex. förångareoch kyl- och frysdiskar. Nu även tillgängliga i ett större storleksintervall för användning i industriella applikationer.

Välkommen att kontakta oss vid övriga frågor gällande vårt deltagande på Nordbygg 2018 eller om vårt produktsortiment!


Kontaktuppgifter:
Tel: 010-454 44 00
info@ebmpapst.se
Försäljning Ventilation-Retrofit
Försäljning OEM