Välkommen Sofia Rodhe

Vi är glada att välkomna Sofia Rodhe till vårt team! Sofia har börjat arbeta som Försäljningsingenjör på vår OEM-avdelning. Hon är utbildad maskiningenjör och kommer att utgå från vårt lokalkontor i Göteborg med fokus på våra OEM-kunder i västra Sverige.

Med sin gedigna erfarenhet inom teknisk försäljning är Sofia som klippt och skuren för sin nya roll på ebm-papst. Närmast kommer Sofia från Johnson Controls, där hon verkade som ansvarig säljare i Sverige inom fastighetsautomation och komponenter till kylsystem. Hon har tidigare arbetat som Teknisk säljare på WEG, en av världens största leverantörer och tillverkare av elmotorer. Där hade Sofia ansvar för att utveckla både befintliga och nya OEM-kunder, återförsäljare och stora slutförbrukare. Innan dess hade hon även rollen som Applikations- och Projektingenjör, med uppgift att förse kundernas applikationer med optimala elmotor-lösningar. Sofia har även varit anställd som Teknisk innesäljare för växelmotorer och industriväxlar på Siemens samt på Habasit som teknisk innesäljare för växelmotorer och transportband.

Vi frågade Sofia vad hon ser fram emot i sin nya roll på ebm-papst OEM-avdelning:
"Att bidra till företagets fortsatta utveckling framåt och att vara delaktig i att finna tekniska och kundanpassade lösningar. Det känns toppen att vara tillbaka bland motorer och väldigt roligt att få fördjupa mig inom ventilation och de applikationer där våra produkter används. Jag ser mycket fram emot att träffa och lära känna våra kunder, och hoppas att vi ses snart!” hälsar Sofia."

Vi önskar Sofia varmt välkommen till oss på ebm-papst!