Subcontractor 2023

Elmia Subcontractor är mässan för tillverkningsindustrin, som pågår 14-16 november. Här samlas tusentals människor med fokus på morgondagens lösningar för att dela kunskap, skapa innovationer och göra affärer. Med ebm-papst erkända specialitet på kundanpassade fläkt-, motor- och drivlösningar för OEM, finns vi självklart på plats och kan med stolthet visa upp flera nya och spännande produkter i montern:

ArgoDrive - drivlösning för AGV.    Nyhet!
Med ArgoDrive bemästras alla tänkbara intralogistikutmaningar. Hinder och nivåskillnader? Inga problem! ArgoDrive är flexibel och säker för tunga laster. Oavsett om du behöver CANopen-, EtherCAT- eller Profinet-lösningar för dina automatiserade guidade fordon (AGV) eller autonoma mobila robotar (AMR), har vi den rätta lösningen för dig.

- RadiCal 2 size 190    Nyhet!       RadiCal 2 size 190 i K-box med nya FlowGrid    Nyhet!
Applikationsområden: Kontrollskåp, värmepumpar, luftrenare. RadiCal 2-serien är mer energisnål, kraftfull och flexibel än tidigare versioner. Tack vare en förfinad impeller och ny moduldesign minskas ljudnivån med upp till 3dB(A) för RadiCal2, jämfört med sin föregångare. Vårt kontinuerliga arbete med att vidareutveckla våra energieffektiva EC-motorer har också bidragit till minskad turbulens och reducerade förluster av luftflödet i RadiCal 2-serien. Den förbättrade kapaciteten innebär att redan en mindre storlek av RadCal 2 kan uppnå önskad luftprestanda, vilket ofta är fördelaktigt när det handlar om små installationsutrymmen. För att säkerställa minst möjlig ljudnivå för din applikation, kan RadiCal 2 också utrustats med den nya FlowGrid-tekniken för en mer behaglig användarupplevelse.

- W3G 250EC2401 heavy duty
Applikationsområden: Fordon. Axialfläkt försedd med energieffektiv EC-motor. Klar för varvtalsreglering med t.ex. 0-10 V signal. Fläktbladens konstruktion ger hög verkningsgrad och låg ljudalstring.

- RadiFlex D1G 146
RadiFlexs standardiserade anslutningar gör att den enkelt kan installeras i spiskåpor. frånluftsläge finns fläkten med en backventil som tillval. RadiFlex kan transportera upp till 930 kubikmeter luft per timme (fri luft). På grund av sin höga effekttäthet är den integrerade EC-motorn mer kompakt och förbrukar därför betydligt mindre resurser och väger mycket mindre än en jämförbar AC-motor: RadiFlexs totala vikt är bara 1,9 kilo, vilket innebär att den är upp till 20 procent lättare än jämförbara EC-fläktar.

- AxiTone    Nyhet!
Effektiv fläktlösning för värmepumpar, luftkonditionering bostäder, kondensorenheter utomhus. Låg ljudnivå.

- AxiForce172
Effektiv kylning inom industri och IT/Telecom. 3-fas BL-DC-motor för 24 eller 48 Vdc. Max tryck nästan 1000 Pa och arbetspunkt på 420 m3/h 550 Pa. Med måtten 150x171,5 så passar den utmärkt i ett 19 tums rack. Finns i vatten- och saltspray tåliga utföranden.

- DiaForce 120
Lämplig för t.ex kylning av rack i serverhallar.
Denna diagonalfläkt är en korsning av en axialfläkt och en centrifugalfläkt. Diaforce suger in och blåser ut luft i axiell riktning, precis som i en axialfläkt, men en diagonalfläkt är många gånger enklare att installera än en centrifugalfläkt, samtidigt som den levererar högre tryck än en axialfläkt med samma byggmått.

- AxiFlow    Nyhet!

- AxiEco200    Nyhet!
Lämplig för t.ex frys- och kyllager samt värmepumpar. Särskilt effektiv vid höga mottryck. Med optimerad luftprestandakurva täcker AxiEco ett betydligt större flödesområde än jämförbara axialfläktar.

IDT -Moduluppbyggt driv- och motorsystem inkl:
- ECI 80.60 K1 (750 Watt)
- VD 49.15 K1 med Performax
- ECI 63 K5 med EtherCAT    Nyhet!
- ECI 63 K5 med CanOpen    Nyhet!
- ECI 63 K4
- ECI 42.20 PX Plus


Varmt välkommen till monter A03:26

Registrera dig för ett besök - vi ses där.