Möt oss på Fastighetsmässan i Kista

Fastighetsmässan är mötesplatsen för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltarbolag, i syftet att tillsammans skapa framtidens driftsäkra, hållbara och lönsamma fastigheter.
ebm-papst finns på plats för att - med fokus på ventilation - visa smarta produkter och lösningar som hjälper dig till en mer energieffektiv fastighet.

Mässan är kostnadsfri, öppen för representanter från näringslivet och offentlig sektor.
Välkommen till monter J:07 på Kistamässan den 15-16 mars 2023.

I montern erbjuder vi:
Konsultation kring ventilationen i din fastighet - lär dig vilka åtgärder som ger sänkt energiförbrukning.
Låt oss visa dig hur ett optimerat ventilationssystem avsevärt kan minska energiförbrukningen för fastigheten.
Ofta handlar det om att byta ut gamla energislukande fläktar i luftbehandlingsaggregatet till nya moderna EC-fläktar, vilket ofta är långt mer lönsamt än att investera i ett helt nytt ventilationssystem. Nya fläktar med EC-teknik ger lägre elförbrukning, vilket snabbt betalar tillbaka investeringen. Det finns en mängd andra åtgärder för att optimera ventilationssystemet i fastigheten.
Vi brinner för det här med energismart ventilation och förklarar så länge du orkar lyssna och har tid vid ditt besök på mässan, men vi har också ett annat erbjudande:
För fastighetsägare/fastighetsförvaltare erbjuder vi ett kostnadsfritt konsultationsbesök, då vi kommer ut till er och inventerar fläktsystemet på plats. Vi sammanställer sedan en energikalkyl med nya energieffektiva fläktar helt utan köptvång.
Låter det intressant? Kom förbi för att diskutera och/eller boka in din konsultation.

Energieffektiva lösningar för bostadsventilation
Vi visar hur du kan samla in och överblicka fastighetens data för att optimera driften unikt för varje fastighet.
Genom att tillföra intelligens till äldre befintliga system i fastigheten, får du nu samma chans till övervakning och driftoptimering, som med ett nytt modernt system.
Vårt system är helt öppet och kan kopplas upp mot vilka system som än finns i fastigheten idag. Styr ventilationen efter aktuellt behov för att optimera såväl inomhusklimat, som energiförbrukning. För bostadsrättsföreningar har vi ett specifikt koncept, som vi också gärna visar dig i montern.Fläktskola för fastighetsägare.
Om du vill så ger vi dig en kompetenshöjare i fläktteknik direkt på plats i montern, men det kanske är fler hos er som skulle ha nytta av att veta hur man gör en energismart uppgradering av fastighetens ventilation? Med vår mobila fläktskola har vi möjlighet att komma ut till er för att hålla en längre utbildning.
Välkommen att boka din skräddarsydda fläktskola.

Produkter och lösningar som demonstreras i montern:
-Takfläkt MXRC III - Ljudisolerad för montage på yttertak.
- Kammarfläkt MXPC 3 - För installation i ventilationsaggregat i sug- eller tryckkammare. Passar för byte av fläkt i äldre aggregat.
- BRF-lösning i digitalt format - Analyserar fastigheten data för att uppnå optimal drift.

Varmt välkomna till ebm-papst monter - vi ses på mässan!

PS: Angående parkering vid mässan:
Observera att det är begränsat med parkeringsplatser vid Kistamässan pga ombyggnation. Om man inte kan åka kommunalt, så finns god möjlighet att parkera i Kista centrum och därifrån ta en gratis Shuttle bus (anordnad av mässan), som går var 10:e minut tur och retur till mässan.

Registrera dig för en biljett HÄR!