Många vill bli fler. Se våra lediga tjänster.

Här ovanför ser du nästan alla som arbetar på ebm-papst Sverige idag. Nu behöver vi fler glada människor till vårt gäng!
Just nu söker vi en Teknisk säljare OEM i Göteborg och en Service- och Reklamationsansvarig i Stockholm:


Teknisk Säljare OEM | ebm-papst Göteborg

Du kommer att sälja ebm-papst:s välkända fläktar, elmotorer och drivlösningar till ledande produktföretag inom tillverkande industri. Du tillhör vår framgångsrika OEM-avdelning. Du arbetar idag som utesäljare eller som innesäljare, teknisk support, projektledare och känner dig redo för att ta nästa steg och bli utesäljare. Vi ger dig all support för att utvecklas till en lyckosam teknisk utesäljare. Viktigast för oss är din personlighet och att du har ett eget driv samt har erfarenhet av produkter med avancerat teknikinnehåll.

På ebm-papst ansvarar vi för allt från design till plåtbearbetning. Som teknisk säljare inom OEM driver du försäljningsprojekten framåt från idé till inbyggda produkter, såväl mot kund som internt. Vid vårt huvudkontor i Järfälla finns ett högmodernt produktionscenter med möjligheter att tillverka kundanpassade lösningar. Vi kan nu även erbjuda marknaden digitala lösningar, vilket ger arbetet på vår OEM-avdelning en extra dimension.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Rekryteringsmäklaren.
Läs mer och ansök:Teknisk Säljare OEM, Göteborg - Rekryteringsmäklaren
Service- & Reklamationsansvarig | ebm-papst Stockholm.

Som Service- & reklamationsansvarig blir du del av ett internationellt och marknadsledande företag. Är du en kommunikativ och organiserad person som har en problemlösande inställning och förmågan till helikopterseende som uppskattar att både arbeta praktiskt och administrativt? Kanske drivs du av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen? Då är jobbet som Service- & reklamationsansvarig hos ebm-papst något för dig.
I den här rollen har du det direkta ansvaret för service - och reklamationsärenden inom företagets samtliga avdelningar. Detta innebär att du bl a ansvarar för reparationer, service, ombyggnad och modifiering av företagets produkter samt att vid behov åtgärda fältåtgärder i samband med reklamationsärenden samt att all information om respektive reklamationsärende dokumenteras i reklamationsprogrammet. Rollen innebär även att ansvara för rutiner för hantering av reklamerat gods på lagret, både inkommande och utgående. Rapportera avvikelser och föreslå förändringar till Produktionschef och Lagerchef.
I den här rekryteringen samarbetar vi med Isaksson Rekrytering.
Läs mer och ansök:Service- och Reklamstionsansvarig, Stockholm - Isaksson Rekryteringebmpapst utvecklar och tillverkar energieffektiva fläktar och elmotorer för de flesta användningsområden. Vid vårt svenska huvudkontor i Järfälla finns ett högmodernt produktionscenter med möjligheter att tillverka kundanpassade lösningar, vilket ger arbetet i vår svenska organisation en extra dimension. Våra kunder återfinns främst inom marknadsegmenten ventilation, kyla, värme, elektronik, IT, industriteknik, hushållsapplikationer, medicinteknik och fordonsindustrin.