Intensiva mässdagar på Nordbygg 2024

Under fyra intensiva Nordbygg-dagar besökte hela 35.000 personer Stockholmsmässan i Älvsjö.
Nordbygg är ett unikt tillfälle för oss att möta den breda publiken för att visa upp vår expertis, våra produkter och lösningar. Utöver tillfället att träffa potentiellt nya kunder ger mässan oss även möjligheter att möta våra befintliga kunder för att diskutera pågående projekt och utvecklingsmöjligheter.

Våra två montrar.
ebm-papst ställde ut med två separata montrar på totalt nära 200kvm på Nordbygg.
I den ena montern visades våra allra senaste innovationer av energismarta fläktar upp. Det visades stort intresse för såväl den senaste generationen av våra MX-produkter, som för vårt OEM-sortiment för tillverkande led.
I den andra montern fanns vår fläktskola med livedemonstrationer. Här gick vi igenom hur man – genom att byta ut en ventilationsanläggnings gamla fläktar till mer energisnåla – erhåller högsta möjliga verkningsgrad, samtidigt som energiförbrukningen för ventilationsanläggningen minskar. Det var många besökare som blev överraskade när de så tydligt fick se hur enkelt man kan dra ner kostnaden för driften av ett ventilationssystem. Efter ett smart fläktbyte hamnar nämligen besparingarna många gånger på upptill 50-70%, ibland mer.

Utöver säljarbetet i de båda montrarna på Nordbygg höll Göran Andersson också intressanta föredrag i Svensk Ventilation- och Energi- och Miljötekniska förvaltningens monter "Inneklimatarenan" i ämnet "Spara energi genom smart utbyte av fläktar". Göran, som gjorde sin sista arbetsdag inför pension samtidigt som mässans sista dag, tackades av med blommor, presenter och en kram från Svensk Ventilations VD Britta Permats.

Vi blickar tillbaka på en vecka fylld med spännande och roliga möten. Tack till alla som kom förbi på ett besök hos oss!

Intresserad av ebm-papst fläktskola?
Hade du inte möjlighet att ta del av vår fläktskola på mässan? Ingen fara. Det går utmärkt att boka vår fläktskola vid ett annat tillfälle. Fläktskolan höjer kompetensen kring möjliga energibesparingar och vänder sig till alla som vill lära sig hur enkelt man kan energieffektivisera en ventilationsanläggning.
Välkommen att kontakta din närmaste regionsäljare för att boka.

Bilder från mässan:


Göran Andersson höll hov på Inneklimatarenan och tackades av för lång och trogen tjänst av Britta Permats.