Fläktskola i Stockholm-Mälardalen

Samla ihop kollegorna till en skräddarsydd fläktskola.
ebm-papst fläktskola är ett effektivt och snabbt sätt för dig att höja kompetensen kring möjliga energibesparingar och kommer att hjälpa dig och ditt team att ta nästa steg mot en mer effektiv och miljövänlig ventilation. Upplägget i fläktskolan är perfekt anpassat för ventilationstekniker, fastighetstekniker, projektledare, konsulter och fastighetsförvaltare som vill lära sig hur enkelt man kan energieffektivisera en ventilationsanläggning.
Fläktskole-koncept är flexibelt och anpassar sig efter era behov. Just nu fokuserar vi särskilt på Stockholm - Mälardalen, men det mobila konceptet gör att vi rör oss i hela landet för att möta er där ni är.

Passa på att boka in en skräddarsydd kompetenshöjare i fläktteknik där ni lär er: Fläktteori - Fläkt- och energiberäkningar- Praktisk tillämpning - Produktnytt - Digitalisering - Möjlig energibesparing vid fläktbyte.

Välj det upplägg som passar bäst:

1. Mobil fläktskola - med frukost
Vi kommer ut till er och ställer upp vår mobila fläktskola och bjuder på kaffe och smörgås.
Tid 07.30 eller enligt önskemål.
Lämpligt deltagarantal 2-12 st.
Tidsåtgång: 60-90 minuter.

2. Mobil fläktskola - med lunch
Vi kommer ut till er och ställer upp vår mobila fläktskola och bjuder på lunch.
Tid 11.30 eller enligt önskemål.
Lämpligt deltagarantal 2-12 st.
Tidsåtgång: 60-90 minuter.

3. Specialanpassad fläktskola
Möjligheterna är många med vår flexibla fläktskola. Du är alltid välkommen att diskutera ett specialanpassat upplägg för er.

Så här bokar du:
Bestäm vilket upplägg av fläktskolan som passar bäst. Kontakta din regionsäljare för att komma överens om tid, plats och diskutera ytterligare detaljer, så att upplägget skräddarsys att passa just din grupp.

Ta chansen att vara med och forma framtidens ventilationslösningar med oss.
Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans skapa en mer hållbar och energieffektiv framtid!