Fastighetsmässan i Malmö

Vi ställer ut på Fastighetsmässan i Malmö i september.
Fastighetsmässan är mötesplatsen som sammanför leverantörer av lösningar som intresserar bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltarbolag, i syftet att tillsammans skapa framtidens driftsäkra, hållbara och lönsamma fastigheter.

Välkommen till vår monter G:06 på Malmömässan den 14-15 september 2022.
Registrera dig för en biljett HÄR!

Upptäck ebm-papst smarta produktlösningar, som hjälper dig till en mer energieffektiv fastighet.
I montern visar vi:

Takfläkt MXRC III
Ljudisolerad takfläkt för montage på yttertak. Försedd med effektiv ljudisolering och en energieffektiv EC-motor. MXRC III är inte bara försedd med utdraget uttag för flödesmätning utan även med vår externa anslutningsbox som underlättar installation genom att installations punkterna finns samlade på en sida under ett skyddande lock. Fläkthjulet är tystgående med bakåtböjda skovlar. Fläktmotorn har integrerad driv- och styrelektronik och styrs med t.ex. 0-10 V signal. Många av motorerna kan även kommunicera med Modbus. Ytterhöljet/fläktlådan kan fällas upp för rengöring av fläkthjul. På de större varianterna kan man även demontera sidopaneler för ännu bättre åtkomst. Fällbar bottenram ingår. Takfläkten har plan montageplatta och passar därmed ofta befintlig takgenomföring. Kan levereras med inbyggd och inkopplad reglering med Modbus. Finns som standard med sidopaneler i svart, men kan även fås i tegelrött eller aluzink eller i valfri NCS-kulör.

Kammarfläkt MXPC II
Lämpar sig för installation i ventilationsaggregat i sug- eller tryckkammare. Passar för installation i nya aggregat eller för byte av fläkt i äldre aggregat. Högeffektivt och tystgående fläkthjul med hög verkningsgrad och låg ljudalstring.. Direktdrivenmed EC-motor för minskad elförbrukning.

ebm-papst Building Solutions: FlexiConnect – Smart och digital hantering av fastighetsdata.
Fastighetsdata har aldrig varit enklare. Med våra digitala lösningar får du kontroll över inomhusklimatet i din fastighet.
Vi hjälper dig igång med en lösning som passar just din verksamhet. FlexiConnect är ett fastighetsövervakningssystem, som inte bara hanterar fläktar, utan systemet kan även läsa och optimera övriga system i byggnaden . All information samlas på en gemensam och användarvänlig plattform. Smart och digitalt.


I övrigt på mässan:
- Det kommer att finnas tre olika scener i mässhallen, där du kan se olika seminarier med inriktning mot fastighetssäkerhet, förvaltning samt el- och belysning.
- Det kommer att finnas olika workshops och utbildningar, bland annat HLR.
- Elektrikerpodden spelar in live från mässan.
- Svensk Solenergi har medlemsmöte samt solcellsdag med Svensk Solenergi.

Passa på att göra ett besök på mässan, vi ses där!

Registrera dig för en kostnadsfri biljett