Fastighetsmässan i Göteborg - platsen för Framtidens Hållbara Fastigheter

Välkommen till Fastighetsmässan i Göteborg - besök ebm-papst monter C14 på Prioritet Serneke Arena den 13-14 september 2023

Fastighetsmässan vänder sig till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsbolag eller andra intresserade av att, tillsammans med oss utställare, skapa en framtid med pålitliga, hållbara och lönsamma fastigheter. Vi på ebm-papst är specialister på energieffektiv ventilation och i vår monter hittar du produkter och lösningar för en sund och hållbar inomhusmiljö.

Ett axplock från vår monter:

- Ventilationskonsultation.
Lär dig om energisparande åtgärder som kan minska din fastighets energiförbrukning.
Vi visar hur ett optimerat ventilationssystem kan minska energiförbrukningen för fastigheten avsevärt genom att byta ut äldre fläktar till modern EC-teknik.

- Demonstration av vår senaste kammarfläkt MXPC 3.
Perfekt för uppgradering av äldre aggregat i sug- eller tryckkammare.

- Intelligent övervakning av fastighetsventilation.
Vi visar hur du med med hjälp av att ansluta ett digitalt system kan optimera driften unikt för varje fastighet och anpassa inomhusklimatet efter aktuellt behov.

- Fläktskola.
Lär dig om energismarta uppgraderingar av fastighetens ventilationssystem i vår fläktskola. Passa på att boka en skräddarsydd fläktskola för dig och dina kollegor för en mer grundlig genomgång vid senare tillfälle

- Boka in en skräddarsydd Konsultation.
För fastighetsägare och förvaltare erbjuder vi en kostnadsfri konsultation där vi inventerar fastighetens ventilationssystem på plats. Efter besöket får du ett förslag på åtgärder inklusive en sparkalkyl.

- Demonstration av vår takfläkt MXRC III.
Lägre ljudnivåer. Enkel installation.

Välkommen till mässan!

Läs mer om mässan och registrera dig HÄR