Fastighetsenergi 2023

Välkommen till en konferens mellan installatörer, innovatörer, beslutsfattare, teknikkonsulter och fastighetsägare. Det är Stockholmsmässan, som i samarbete med Installatörsföretagen, bjuder nu in till ett möte med Sveriges främsta experter och innovatörer inom fastighetsenergi.

Här får du ta del av kunskap och lösningar inför energirelaterade beslut som kan förbättra ekonomi och prestanda för såväl befintliga som nybyggda fastigheter. Fokus ligger på värdeskapande, hållbara och praktiska lösningar, som kan användas redan idag.

I pauserna på konferensen har du möjlighet att mingla runt bland utställare, varav ebm-papst är en. I vår monter visas smarta digitala lösningar för att styra fläktar och ventilation och på så vis minska den totala energikostnaden för fastigheten.

Teman på konferensen:

Finansiering - Öka fastighetens värde genom energisatsningar
Certifieringar, förbrukning och optimering av energi påverkar finansieringspotential och fastigheters värde mer än någonsin. Möt experterna som vet hur du blir mer attraktiv för banker, investerare och hyresgäster och därmed ökar dina intäkter

Innovationer- Minska svinnet och öka kontrollen
Smart teknik kan ge sänkta fastighetskostnader och säkra driften. Här tar du del av den senaste utvecklingen och får tips om hur du ska prioritera och vad du måste tänka på inför en investering.

Regelverk - Direktiv, standarder och lagar du måste ha koll på
Vi får reda på vad som är på gång politiskt och de senaste energibesluten som påverkar fastighetens system. Vi går igenom krav men också möjligheterna inom energistöd, klimatdeklarationer, EU-direktiv.

25 april 2023:
08:30-16:00 Konferens
09.00-16:00 Utställning

Utställningen kan du besöka kostnadsfritt, men du behöver registrera dig via länken nedan.
Med vår kod ebmpapst_20 får du 20% rabatt på priset till konferensen.

Läs mer och anmäl dig HÄR